طرز تهیه راتاتویی فرانسوی
به گزارش جملات زیبا، غذاهای بسیاری هستند که از کشورهای مختلف وارد عادات غذایی مردم دیگری می شوند و حتی ممکن است پخت آنها آن قدر تغییر کند که در نهایت شبیه به غذای ابتدایی در کشور مبدا نباشد. راتاتویی از جمله غذاهایی است که از کشور فرانسه وارد کشور ما شده است و هواداران خود را دارد. غذایی گیاهی که به ذائقه مردم ایران خوش آمده است. در ادامه طرز تهیه آن را می خوانید.
مواد لازم برای تهیه راتاتویی فرانسوی:
- 1 عدد بادمجان
- 1 عدد کدو
- 1 عدد پیاز
- 2 عدد گوجه فرنگی
- 1 قاشق چای خوری سیر رنده شده
- روغن زیتون به میزان لازم
- نمک، فلفل و زرچوبه به میزان لازم
طرز تهیه و دستور پخت راتاتویی فرانسوی:
تهیه سسی که راتاتویی به شدت مهم است زیرا طعم اصلی را به غذا می دهد پس در این مرحله حوصله به خرج بدهید. رب گوجه فرنگی، سیر رنده شده، پیاز، کمی روغن زیتون، فلفل و زرچوبه رو نعنا و ریحان را تفت دهید. در این مرحله سس شما آماده است. در گام بعدی روی سبزیجات حلقه شده نمک بپاشید و سسی را که آماده نموده بودید در کف ظرف ریخته و سبزیجات را درون آن بچیند. مراقب باشید که سبزیجات باید کاملا فشرده باشند. روی سبزیجات رو کاملا به روغن زیتون آغشته کنید.
برای پخت راتاتویی باید از فر استفاده کرد. برای مدت 30 دقیقه ظرف را در فر قرار دهید. پیش از آن روی ظرف را بپوشانید و چند سوراخ روی آن ایجاد کنید تا بخار آب سبزیجات خارج گردد. بعد از پخت پوشش ظرف را بردارید و اگر سبزیجات پخته و نرم شده بودند گریل فر را روشن کنید تاروی سبزیجات برشته گردد.
منبع: ایرنا زندگی