طرز تهیه کیک اسفنجی با خامه سولیانو
به گزارش جملات زیبا، کیک اسفنجی نوعی کیک است که مواد اصلی آن را آرد، شکر و تخم مرغ تشکیل داده است. در این نوع کیک با استفاده از خاصیت کف کنندگی تخم مرغ، خمیر تهیه و پخت می گردد. منشأ نام این کیک اسفنج دریایی است و دلیل نامگذاری آن این است که هنگامی که کیک بریده می گردد مانند اسفنج دریایی بافت این کیک نیز از تعداد بی شماری حباب های هوایی تشکیل شده است.
مواد لازم برای تهیه کیک اسفنجی با خامه سولیانو
- تخم مرغ 10 عدد
- شکر 350 گرم
- آرد 500 گرم
- آب 200 گرم
- بکینگ پودر یک قاشق چای خوری
- وانیل نصف قاشق چای خوری
- پودر کارامل یک قاشق چای خوری
- خامه قنادی سولیانو خرید آنلاین به میزان لازم
طرز تهیه کیک اسفنجی با خامه سولیانو
مرحله اول
ابتدا تخم مرغ ها را به صورت زرده و سفیده ازهم جدا کنید.
سپس سفیده را با همزن میزنیم تا زمانیکه پف کند، سپس شکر و رنگ طبیعی را به آن اضافه میکنیم و در ظرفی جداگانه زرده و آب را با چنگال به هم میزنیم و به سفیده را به آن اضافه میکنیم.
مرحله دوم
آرد و وانیل و بکینگ پودر و پودر کارامل را دوبار الک می کنیم و به مخلوط زرده و سفیده اضافه می کنیم ، سپس در قالب هایی که از قبل با روغن مایع چرب کردیم میریزیم و در فر با دمای 180 درجه سانتی گراد قرار می دهیم .
بعد از اینکه آن را از فر خارج کردید با خامه قنادی سولیانو روی آن را تزیین کنید و در ظرف سروتان قرار دهید و نوش جان کنید.
منبع: کتاب کاله