طرز تهیه خورشت بامیه خوشمزه

به گزارش جملات زیبا، خورشت بامیه احتمالا در زمره غذاهای مورد پسند همه نیست، اما اگر از خواص بامیه و طرز تهیه خورشت بامیه به صورت ساده مطلع باشید احتمالا به این خورش علاقمند خواهید شد.

طرز تهیه خورشت بامیه خوشمزه

با ما همراه باشید و درباره ساعت اینترنتی بیشتر بدانید.

خبرنگاران | سرویس آشپزی - خورشت بامیه از غذاهایی است که شاید به مذاق بسیاری از افراد خوش نیاید ولی آنچنان مفید و مغذی است که بهتر است برای یکبار که شده هم مزه آن را بچشید.

مواد لازم جهت تهیه خورشت بامیه

بامیه500 گرم
پیاز1 عدد
گوشت خورشتی250 گرم
رب گوجه فرنگی2 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، زردچوبهبه میزان لازم
آب لیموبه میزان لازم

طرز تهیه خورشت بامیه

  1. ابتدا پیاز را در تابه تفت دهید. سپس گوشت را به همراه پیاز تفت دهید.
  1. زدچوبه و فلفل قرمز و در صورت تمایل ادویه کاری را به گوشت اضافه کنید. پس از سرخ شدن گوشت رب گوجه فرنگی را در روغن تفت دهید و با گوشت مخلوط کنید.
  1. در این فاصله بامیه ها را در تابه دیگری تفت دهید.
  1. در این مرحله پس از تفت دادن رب گوجه فرنگی، به میزان مناسبی آب به خورشت اضافه نمایید.
  1. در نهایت بامیه های سرخ شده را به خورشت اضافه کنید و به مدت یک تا دو ساعت با حرارت ملایم طبخ نمایید.
  1. خورشت بامیه را در کنار پلو زعفرانی سرو نمایید.

نکاتی برای خوشمزه تر شدن خورشت بامیه

  • برای جا افتادن این خورشت بهتر است اجازه دهید روی حرارت ملایم به آرامی جا بیفتد.
  • همچنین این خورشت را نباید زیاد هم بزنید چرا که بامیه ها بسیار حساس هستند و باعث لیز شدن خورشت می گردد.
  • بهتر است از ماهیچه گوساله یا گوسفند برای تهیه این خورشت استفاده گردد.
  • در برخی موارد این خورشت را با لپه درست می نمایند.بیشتر بخوانید: طرز تهیه خوراک بامیه به 3 روش پرطرفدار

خواص بامیه

  • طبع بامیه سرد و تر است .
  • بامیه مدر (ادرار آور) است و برای کسانی که مبتلا به سوزاک هستند یا هنگام ادرار احساس درد می نمایند بامیه را آب پز کرده همراه با آب قبل از غذا میل نمایند .
  • لعاببامیهبرای کسانی که زخم اثنیعشر یا ورم روده دارند بسیار مفید است.
  • خوردنبامیهخونریزی سینه را برطرف می نماید .
  • جوشاندهبامیهسنگ مثانه را دفع می نماید .
  • جوشانده گلبامیهضدسودا می باشد. 30 گرم در 500 سیسی آب، سه بار در روز هربار یک استکان میل گردد .
  • دمکرده تخمبامیهضدتشنج است. 30 گرم در 500 سیسی آب .
  • مصرفبامیهبه پوست لطافت می بخشد .
  • کسانی که دچار کمخونی هستند حتماًبامیهاستفاده نمایند چونبامیهدارای لعاب غنی از مواد اصلی خون می باشد .
  • در برگ و ساقهبامیهمقدار زیادی ید وجود دارد در نتیجه برای بیماران گوا تر مفید است .
  • بامیهتقویت نماینده بینایی می باشد.
  • بهخاطر وجود ویتامین B1 دربامیهبرای نیرو بخشیدن به عضلات ضعیف و اعصاب قابل تحریک داروی خوبی به شمار می رود .
  • کسانی که دارای چربی خون می باشندبامیهرا در سبد غذایی خود بگنجانند .
  • بامیهفساد خون، بلغم، صفرا و سودا را برطرف می نماید .
  • بامیهبه علت داشتن ماده ضدعفونی نماینده کرم معده و کرمک را از بین می برد .
  • برای درمان تبهای کهنه ساقه بوتهبامیهرا خیسانده و آب آن را چند روز متوالی بیاشامید .
  • بامیه به خاطر وجود منگنز و کبالت تنظیم نماینده ترشح غدد داخلی می باشد .

عوارض مصرف بیش از اندازه بامیه

  • بامیهممکن است سوءهاضمه ایجاد کند یا تهوع آورد .
  • بامیه تعریق بدن را تسریع می بخشد.
منبع: ستاره
انتشار: 14 اسفند 1399 بروزرسانی: 14 اسفند 1399 گردآورنده: khaneh-jok-sms.ir شناسه مطلب: 942

به "طرز تهیه خورشت بامیه خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه خورشت بامیه خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید