حفظ سلامت غذاها در فصل بهار و تابستان

به گزارش جملات زیبا، - گوشت، مرغ و ماهی باید در بسته های جدا نگهداری شوند و بسته بندی آنها باید به گونه ای باشد که هوا به داخل وارد نگردد. اگر می خواهید گوشت، مرغ و ماهی را در یخچال نگاه دارید، به یاد داشته باشید که فقط تا 24 ساعت می توانید از آنها بهره ببرید.

حفظ سلامت غذاها در فصل بهار و تابستان

حفظ سلامت غذاها در فصل بهار و تابستان

1- اگر قصد نگهداری غذا در یخچال و فریزر را دارید ، به این نکات توجه داشته باشید:

- گوشت، مرغ و ماهی باید در بسته های جدا نگهداری شوند و بسته بندی آنها باید به گونه ای باشد که هوا به داخل وارد نگردد. اگر می خواهید گوشت، مرغ و ماهی را در یخچال نگاه دارید، به یاد داشته باشید که فقط تا 24 ساعت می توانید از آنها بهره ببرید.

- تخم مرغ ها را باید در یک ظرف محفوظ جدا و یا در کارتن بگذارید تا دچار ترک خوردگی یا شکستگی نشوند. تخم مرغ را قبل از مصرف نشویید، زیرا با این کار مواد معدنی محافظ پوسته از بین می فرایند و احتمال جذب باکتری های مختلف به وسیله تخم مرغ افزایش می یابد. بهتر است تخم مرغ را تا پنج روز بعد از خرید بخورید و زمان مصرف آن را به تعویق نیندازید.

- تمامی محصولات لبنی باید حتماً در یخچال نگهداری شوند.

- محصولاتی مثل گوجه فرنگی، موز، آووکادو و گلابی حتما وقتی که رسیده باشند، در یخچال نگهداری شوند. اگر این محصولات را به شکل نارس و کال خریداری کرده اید، دمای معمولی اتاق برای رسیدن آنها مناسب تر است .

2- غذاها را به درستی بپزید.

هر غذایی دمای درونی مخصوص خودش را دارد. سعی کنید غذاهای مختلف را در دماهای مختلف و متناسب پخت کنید؛ به اسم مثال:

مرغ : 165 درجه فارنهایت

گوشت: 160 درجه فارنهایت

استیک : 145 درجه فارنهایت

کباب : 145 درجه فارنهایت

ماهی : 145 درجه فارنهایت

تخم مرغ : 160 درجه فارنهایت

3- میوه ها و غذاها را تمیز نگهداری کنید.

زیرا عوامل بیماریزا از یک غذا به غذای دیگر منتقل می شوند؛ بعلاوه وقتی که ظرف مخصوص برای پختن غذا و در قابلمه به خوبی شسته نشده باشد. وسایل دیگری مثل رنده هم می توانند در صورت آغشته بودن به مواد ریز غذاهای رنده شده قبلی، عوامل بیماریزا منتقل نمایند .

دست ها، دستمال ها، چاقو و سایر وسایل مورد استفاده را خوب بشویید و این عادت خوب را در خودتان تقویت کنید .

4- در نگهداری به جامانده غذاها دقت کنید .

اگر می خواهید به جامانده غذاها را در یخچال و فریزر نگاه دارید، فاصله زمانی پخت غذا و قرار دادن آن در یخچال و فریزر بیش از دو ساعت گردد. ماهی و تخم مرغ پخته شده نباید بیش از دو روز در یخچال بمانند. مرغ و گوشت هم نهایتا سه الی چهار روز بیشتر نباید در یخچال نگهداری شوند.

منبع: دنیای تغذیه 97

منبع: راسخون
انتشار: 8 مهر 1400 بروزرسانی: 8 مهر 1400 گردآورنده: khaneh-jok-sms.ir شناسه مطلب: 1281

به "حفظ سلامت غذاها در فصل بهار و تابستان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "حفظ سلامت غذاها در فصل بهار و تابستان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید