جو گرم و آلبالو خشک

به گزارش جملات زیبا، اگر در پی منبع غنی امگا سه و فیبر زیاد هستید، جو گرم و آلبالو خشک برای صبحانه یکی از برترین گزینه ها است. شیر هم که اضافه می گردد پروتئین و چربی را نیز باید به داشته هایش اضافه کنید.

جو گرم و آلبالو خشک
  • تعداد: 4 نفر
  • زمان تهیه و پخت: 25 دقیقه

مواد لازم

  • یک لیتر شیر
  • 1 ¼ پیمانه جو پرک
  • دو قاشق غذاخوری پودر تخم کتان
  • ¼ قاشق چایخوری نمک
  • نصف پیمانه آلبالوی خشک
  • ¼ قاشق چایخوری پودر دارچین
  • 2 تا 3 قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
  • یک پیمانه تمشک

طرز تهیه

  1. در یک قابلمه بزرگ، 3.5 پیمانه شیر، جو، تخم کتان و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید و آنها را روی حرارت ملایم قرار دهید. بگذارید حدود 10 دقیقه در حالت نیم جوش بماند و شما نیز به طور مدام آن را هم بزنید.
  2. پس از ده دقیقه، آلبالو و دارچین را اضافه کنید و حدود 5 دقیقه دیگر هم بزنید تا غلات پخته و خامه ای شوند.
  3. آنها را از روی حرارت بردارید و برای مزه دار شدن کمی شکر اضافه کنید. آنها را میان کاسه ها تقسیم کنید و روی آنها شیر بریزید و تمشک یا شاه توت قرار دهید.
منبع: فوت و فن / marthastewart.com
انتشار: 19 مرداد 1401 بروزرسانی: 19 مرداد 1401 گردآورنده: khaneh-jok-sms.ir شناسه مطلب: 1599

به "جو گرم و آلبالو خشک" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "جو گرم و آلبالو خشک"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید