آزادراه های کشور تا پایان دولت به 3200 کیلومتر افزایش می یابد
به گزارش جملات زیبا، تهران (پانا)- وزیر راه و شهرسازی می گوید میزان آزادراه های کشور با تامین اعتبارات مورد نیاز تا انتها دولت از 2 هزار و 100 به سه هزار و 200 کیلومتر افزایش می یابد.

محمد اسلامی عصر پنجشنبه در حاشیه بازدید از تقاطع غیرهمسطح ضیاءآباد در شهرستان تاکستان، گفت: این درحالی است که تا سرانجام دولت 800 کیلومتر به بزرگراه های کشور اضافه می شود و مانند فعالیت یک خط تولید روزانه، بزرگراه های کشور در حال احداث و توسعه هستند.
وی با اشاره به آزادراه آبیک به چرمشهر، گفت: با تخصیص اعتبارات مورد نیاز این جهت نیز به زودی به بهره برداری می رسد که با انجام آن، بخشی از جاده ابریشم نیز تکمیل می شود.
وزیر راه اضافه کرد: در حوزه جاده اصلی قزوین- تنکابن نیز پیمانکار متعهد شده است که 66 کیلومتر از فاز نخست آن را آسفالت کرده و در سال جاری مورد بهره برداری قرار دهد.
اسلامی اضافه کرد: بخشی از ترافیک عبوری جاده ها به دلیل اینکه وسایل حمل و نقل عمومی از راه های اصلی میانبر زده و از جاده های فرعی استفاده می کنند باعث افزایش ظرفیت تردد در جاده های فرعی شده است.
وی ادامه داد: در سفر به استان قزوین، تصمیمات لازم در خصوص ادامه جهت آوج به رزن و همچنین تقاطع غیر همسطح ضیاءآباد به آب ترش اتخاذ خواهد شد.
بازدید از سه راهی رحیم آباد-دانسفهان، بهسازی تونل و پل شورآب در آوج، بازدید از گردنه سلطان بلاغ و بازدید از بافت فرسوده شهر تاکستان از جمله برنامه های وزیر راه و شهرسازی در سفر به قزوین است.
منبع: خبرگزاری پانا