شهر 2 هزار و 300 ساله ترکیه احیا می شود

به گزارش جملات زیبا، این شهر باستانی که در 30 کیلومتری شمال منطقه سلیفکه واقع شده است، با خیابان ستون دار، معابد، چشمه های بنای یادبود و تئاتر خود، توجه علاقه مندان به تاریخ را به سوی خود جلب می کند. همچنین این شهر باستانی که در عصر هلنیستی محل عبادت پادشاهی اورا بود، با یک دروازه تشریفاتی به ارتفاع هفت متر از بازدیدکنندگان خود پذیرایی می کند.

شهر 2 هزار و 300 ساله ترکیه احیا می شود

در شهر باستان، جایی که درست بعد از دروازه، یک چشمه تاریخی دیده می شود، معبد زئوس وجود دارد که در یک حیاط بزرگ واقع شده و توسط 36 ستون بزرگ احاطه شده است. یک تئاتر باستانی نیز در اوزونکابورچ وجود دارد که حدود 1900 سال پیش در دوران امپراتوری روم ساخته شده است.

هنگامی که ترک ها در سال 1071 پس از دوره بیزانس وارد آناتولی شدند، این شهر باستان به دلیل برج بلند خود، نماد شهر اوزونکابورچ نامگذاری شد.

حال مقرر شده پروژه بازسازی و احیا آن توسط تیم متخصص دانشگاه مرسین به زودی آغاز شود. در آثاری که به تئاتر تاریخی در اوزونکابورچ می پردازند، هدف حفظ شرایط اصلی شهر باستان و آوردن آن به جهانگردی است. 11خانه در این شهر باستانی پس از بازسازی، دراختیار گردشگران قرار می گیرند و می توانند محلی برای کافه، نمایشگاه و بوتیک های فرهنگی و هنری باشند.

نکته جالب توجه این جاست که تیم متخصص بازسازی پروژه در حین حفاری در منطقه، جاده رومی به طول تقریبی یک کیلومتر کشف کردند که آن هم جزو آثار باستانی با ارزش منطقه به شمار می رود.

معبد زئوس در شهر باستان، سازه ای بسیار بزرگ است که به خدای زئوس نسبت داده شده و به عنوان مرکز مذهبی کل منطقه خدمت می کند. این بنا شاید دارای یکی از بزرگترین بناهای دوره هلنیستی در جهان باستان باشد که دارای دیوار اطراف، معبد و درب ورودی با بنای تاریخی است که Temenos نامیده می شود. به همین دلیل، می توان اوزونکابورچ را به عنوان یک مرکز مذهبی و پایتخت منطقه تعریف کرد.

منبع: گردشبان
انتشار: 7 فروردین 1400 بروزرسانی: 7 فروردین 1400 گردآورنده: khaneh-jok-sms.ir شناسه مطلب: 991

به "شهر 2 هزار و 300 ساله ترکیه احیا می شود" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "شهر 2 هزار و 300 ساله ترکیه احیا می شود"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید