واکنش حمایتی انتظامی به نامه خانه سینما، اختلافات نهادهای سینمایی را وارد فاز جدیدی کرد، قربانی همیشگی؛ مخاطبان سینما!

به گزارش جملات زیبا، پس از نامه اعتراضی خانه سینما و اعلام نامعتبر بودن شیوه جدید معرفی شورای صنفی جدید، رئیس سازمان سینمایی نیز با انتشار توئیتی گفت شورای صنفی در جایی غیر از خانه سینما تشکیل نمی گردد.

واکنش حمایتی انتظامی به نامه خانه سینما، اختلافات نهادهای سینمایی را وارد فاز جدیدی کرد، قربانی همیشگی؛ مخاطبان سینما!

جهت دریافت خدمات پتینه با گروه ساختمانی آبان در ارتباط باشید. هر گونه خدمات رنگ آمیزی با تکنیک های مدرن پتینه کاری را به ما بسپارید.

به گزارش خبرنگار حوزه سینمایی گروه فرهنگ وهنر خبرگزاری خبرنگاران،در پی نامه اعتراضی خانه سینما خطاب به رئیس سازمان سینمایی، حسین انتظامی در توئیتی نوشت: شورای صنفی نمایش قرار نیست در جایی غیر از خانه سینما تشکیل گردد.

روز گذشته روابط عمومی خانه سینما متن نامه ای را منتشر نموده بود که البته از سوی مدیر یا عضوی از آن امضا نشده و بدون امضا بود. در بخشی از این نامه و در واکنش به حواشی اخیر جلسه شورای صنفی نمایش آمده است: روشن است که شورای صنفی نمایش در امسال و پس از بازگشایی احتیاجمند حداکثر عقلانیت، تدبیر و تمشیت امور است و این میسر نمی گردد مگر آنکه هم از جهت ساز و کار اجرایی، این شورا واقعاً منتخب اصناف و اصناف نیز مقید به معرفی نمایندگانی باشند که برای معضلات پساکرونا طرح و برنامه داشته باشند.

در بخش دیگری از این نامه می خوانیم: شیوه غیرمرسوم و حتی غیرطبیعی معرفی شورای صنفی جدید به هیچ وجه مورد تائید خانه سینما، تهیه کنندگان و کارگردانان نیست. لذا از جنابعالی تقاضا داریم عاجلاً این فرایند متوقف گردد و نمایندگان مرسوم و ذی مدخل با نظارت عالیه خانه سینما معرفی شوند.

در انتهای نامه خانه سینما هشداری نیز به این توضیح ذکر شده است: در غیر این صورت هشدار جدی، روشن و صریح خانه سینما این است که بیم آن می رود در شرایطی که حداکثر آرامش در این روزها و ماه های آینده احتیاج مبرم جامعه سینمایی است دور جدیدی از کشمکش های بی حاصل شروع گردد که متضرر اصلی آن سینمای کشور است.

اما حسین انتظامی هم در واکنش به این موضع در متن توئیت خود نوشت:شورای صنفی نمایش قرار نیست در جایی غیر خانه سینما تشکیل گردد. با یک خبر نادرست به دنبال ایجاد نگرانی صنفی و دوقطبی سازی اند. دولت متوجه اعتبار نهادهای مدنی هست. من هم که خاستگاه صنفی دارم، در پاسداری از این سیاست دولت جدّی ترم چرا که قدر و قدرت نهادهای مدنی را می دانم.

این حواشی درخصوص شورای صنفی نمایش و سایر نهادهای مرتبط با اکران درحالی رخ می دهد که شرایط اکران فیلمهای سینمایی با توجه به شرایط کرونا همچنان بلاتکلیف و سردرگم است.

برنامه ریزی برای اکران در پساکرونا؛ همه جا فعال، اینجا تعطیل!

به این ترتیب،اختلافات و قهرکردن های جلسه اخیر اعضای صنف مهم شورای صنفی نمایش که برای اکران سینماها تصمیم می گیرد، حکایت از چندپارگی های سینمای ما دارد به طوری که همچنان اکران ناعادلانه را به شرایط بدتری می کشاند.

این دعوای زرگری است یا باج خواهی از سینما؟

تردیدی نیست که قربانیان تداوم این اختلافات مخاطبان سینما و فیلم های مستقل و درمعرض آسیب از شراسط سخت کرونا هستند آن هم در سالی که مهمترین اکرانش یعنی نوروز و عید فطرش را از دست داده و به واسطه نگرانی های حاصل از شیوع کرونا، هنوز زمان قطعی شروع بازگشایی سینما تعیین نشده است.

پیش از این هم در گزارشی در خبرگزاری خبرنگاران نوشتیم که این شرایط نامطلوب احتیاجمند راه اندازی سازوکارهایی جدید و خارج از عرف معمول نمایش در سالن هاست تا لااقل کمی از حجم فیلم های پرتعداد منتظر اکران را کم کند و سرمایه را به فیلمساز برگرداند.

4104/پ

منبع: خبرگزاری دانشگاه آزاد آنا
انتشار: 17 خرداد 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: khaneh-jok-sms.ir شناسه مطلب: 434

به "واکنش حمایتی انتظامی به نامه خانه سینما، اختلافات نهادهای سینمایی را وارد فاز جدیدی کرد، قربانی همیشگی؛ مخاطبان سینما!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "واکنش حمایتی انتظامی به نامه خانه سینما، اختلافات نهادهای سینمایی را وارد فاز جدیدی کرد، قربانی همیشگی؛ مخاطبان سینما!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید