نخست وزیر تونس به خرابکاران و خشونت طلبان هشدار داد
به گزارش جملات زیبا، به گزارش خبرنگاران به نقل از عربی 21، هشام المشیشی نخست وزیر تونس در واکنش به اعتراضات مردمی اخیر در این کشور اظهار داشت: ما با هر گونه اقدامات آشوب برانگیز بر اساس قانون، مقابله می کنیم.

وی اضافه نمود: ما با هرگونه سرقت و دزدی و به غارت بردن اموال عمومی و خصوصی، در جریان این اعتراضات مخالف هستیم و به شدت با آن برخورد خواهیم کرد.
المشیشی گفت: جوانان تونسی باید مانع نفوذ گروه های خرابکار به صفوف خود شوند.
وی تاکید نمود: خشم شما مشروع بوده و صدای شما شنیده می گردد؛ شما آینده سازان کشور هستید و ما طی روزهای آینده برای دریافت پیشنهادات شما وارد عمل خواهیم شد.
المشیشی اعلام کرد: شهروندان و احزاب و رسانه ها در تونس نباید در جهت اقدامات تحریک برانگیز و خشونت آمیز در این کشور حرکت نمایند.
مردم تونس در استان های مختلف این کشور برای چندمین روز پیاپی به خیابانها آمده و خواهان انحلال مجلس تونس شدند.
آنها علیه اوضاع مالی و سیاسی کشورشان شعارهایی سر دادند. در جریان این اعتراضات تا به امروز صدها معترض توسط نیروهای امنیتی بازداشت شده اند.
منبع: خبرگزاری مهر